Bliv en aktiv del af festivalen

Programmerne for alle dage på Glostrup Festival ligger klar. Vi satser igen i år på god musik, masser af liv, god stemning og ikke mindst på fede aktiviteter på festivalpladsen.
Deadline for at byde ind med en aktivitet er desværre overskredet. Men har du en fed ide, så kontakt os alligevel, så kan vi måske løse det alligevel.

Sidste år besøgte 14.000 mennesker Glostrup Festival henover hele weekenden. Det er 14.000 potentielle kunder, der kan stifte bekendtskab med din virksomhed på en alternativ måde, hvis du byder ind med en aktivitet i Aktivitetszonen på festivalpladsen.
På festivalen er der udover din aktivitet en stor musikscene, et musiktelt med bar og siddepladser, aktivitetszone med foreninger og virksomheder, tivoli og masser af festivalstemning.

Din virksomhed bliver markedsført i forbindelse med markedsføringen af Glostrup Festival – i dagblade, på sociale medier og her på hjemmesiden.

Rammerne er følgende:

  • Virksomheder, foreninger og andre aktører kan byde ind med aktiviteter i Aktivitetszonen på festivalpladsen om lørdagen og om søndagen i tidsrummet 12–17. Festivalpladsen er et udendørs, indhegnet område på fodboldbanerne i Glostrup Idrætspark.
  • Aktiviteter skal give festivalgæster mulighed for at prøve en aktivitet, sjov leg, konkurrence, hjælp til en udfordring eller på anden måde inddrage publikum. Se praktiske detaljer.
  • Tilmelding med aktivitet skal sendes til kultur@glostrup.dk . Skriv kontaktperson og direkte telefonnummer samt hvad aktiviteten i store træk går ud på.
  • Tilmelding med aktivitet er kun mulig med samtidigt køb af en bannerreklame eller anden form for økonomisk støtte til arrangementet.
  • Ønsker du at sælge dit produkt på din stand er prisen 5000,- for plads både lørdag og søndag i Aktivitetszonens åbningstid begge dage 12-17.

Kontakt Lotte 4323 6562, hvis du ønsker flere oplysninger eller særlige aftaler.

Vi glæder os til sammen med dig at skabe endnu en fantastisk festival med fede aktiviteter, go’ stemning og masser af musik til.

Glade festivalhilsener
Team Kultur og Idræt