Dodo & The Dodos og Hjalmer på Glostrup Festival 2018

Pressemeddelelse 27. januar 2018

Musik- og aktivitetsprogrammet til Glostrup festival 2018 er stadig under udvikling. Vi kan dog allerede nu afsløre to navne på Store Scene d. 25. august. Dodo & The Dodos står for det nostalgiske indslag og Hjalmer skal levere det friske unge pust.

Dodo & The Dodos spiller på Glostrup Festival 2018
Dodo & The Dodos

Dodo & the Dodos kender vi tilbage fra firserne med ”Vågner i Natten” og Sømand af Verden”. Men det stoppede ikke der. Bandet har nu 30 års live-erfaring i bagagen og utallige hits, hvoraf flere nærmest er blevet landeplager. Vi skal en tur down memory lane, når Dodo & The Dodos spiller på Store Scene om lørdagen til Glostrup Festival 2018.

Hjalmer spiller på Glostrup Festival 2018
Hjalmer

I den anden ende af tidslinjen har vi Hjalmer, som har sunget sig ind i vores hjerter med hans folkelige melodier og karakteristiske stemme. Hits som bl.a. ”Smukkeste Problem” og ”Hvis Du Går” udkom på hans første EP sidste år. Til august i år kan vi høre ham om lørdagen på Store Scene til Glostrup Festival.
Programmet til Glostrup Festival 2018 er stadig under udvikling, men arrangørerne lover masser af musik, fede aktiviteter med Glostrups virksomheder, foreninger og andre aktører, tivoli og ikke mindst frivillighed og fællesskab i rå mængder – kort sagt alt hvad der hører sig til en rigtig festival.

Glostrup Festival 2018 afholdes i weekenden 24. – 26. august i Glostrup Idrætspark, Stadionvej 80.
Der er gratis adgang til pladsen hele weekenden.
www.glostrupfestival.dk

Kontaktoplysninger:
Lotte Olsen, Kommunikationskonsulent, Team Kultur og Idræt Glostrup Kommune, lotte.olsen@glostrup.dk

Hent pdf-version her.