FAQ til gæster

Hvor kan jeg købe en billet?

Du kan faktisk ikke købe en billet til Glostrup Festival. Det er nemlig helt gratis komme ind på festivalpladsen.
Der vil dog være adgangskontrol, for der er nogle ting, du ikke må tage med ind på pladsen.

 

Hvad må jeg ikke tage med ind på festivalpladsen?

Mad og drikke må ikke medbringes på festivalen. Der vil være masser af muligheder for at købe noget at spise og drikke på festivalpladsen.
Hunde og andre hus- og kæledyr må ikke medbringes til festivalen.

 

Hvordan kan jeg betale på pladsen?

Vi opfordrer dig til at betale med MobilePay og Dankort, men du kan selvfølgelig også betale med kontanter. Det er ikke muligt at hæve kontanter på pladsen, og du vil ikke kunne veksle kontanter i barerne eller i standen med barbilletter.
Ca. midt på pladsen i en stand skiltet med “Barbilletter” køber du barbilletter a 20 kr., som du indløser til drikkevarer i barerne. Hvis du køber 10 billetter, får du en ekstra gratis. I standen kan du betale med kontanter, dankort og MobilePay. Inde i barerne kan du kun betale med MobilePay. Drikkevarebilletterne kan kun bruges i barerne og kan ikke refunderes. I alle andre boder og stande på pladsen betaler du med  kontanter, dankort og MobilePay.

 

Hvad kan jeg købe på pladsen?

Du kan købe lækker street food i boderne på pladsen. I barerne kan du købe øl, alkoholfri øl, vand, cider og vin.
Til Tivolilands forlystelser kan du købe billetter ved selve forlystelsen eller i Tivolilands kasse.
I kaffeboden kan du købe forskellige slags kaffe og lækker kage.
Hos forskellige boder i Aktivitetszonen kan du købe aktørenes produkter.

 

Er der siddepladser?

Der er masser af siddepladser i form af borde og bænke rundt omkring på pladsen og inde i Musikteltet. Du er også velkommen til selv at tage et tæppe med og nyde solen i græsset.

 

Hvordan finder jeg festivalpladsen?

Glostrup Festival bliver afholdt på fodboldbanerne i Glostrup Idrætspark, Stadionvej 80, Glostrup. Der er kun én måde at komme ind på og ud fra festivalpladsen på. Det er via hovedindgangen på Stadionvej 80. Hele festivalpladsen er af sikkerhedsmæssige årsager indhegnet. Det er ikke tilladt at benytte nødudgange til almindelig ind- og udgang.

 

Hvordan kommer jeg lettest frem til festivalen?

Det er helt klart det nemmeste at gå eller cykle til festivalpladsen. Du kan parkere din cykel i Egeparken lige ved siden af festivalpladsen.

Det kan blive en udfordring at finde parkeringsplads til din bil tæt ved festivalpladsen. Men heldigvis er der to busser, der standser tæt ved. Bus 141 kører mellem Albertslund Station og Glostrup Station og standser på Stadionvej – se køreplan her. Bus 123 kører mellem Roskilde Station og Glostrup Station og standser på Sportsvej – se køreplan her.

Hvis du bliver nødt til at tage bilen, kan du finde parkeringspladser på følgende adresser:

Stadionvej 80.
Vestervangskolens Parkeringsplads. Det er ikke tilladt at køre ind i skolegården.

Benyt venligst ikke parkeringspladser i tilknytning til beboelsesblokkene eller andre private p-pladser.

Der er handicap-P-pladser på P-pladsen foran Glostrup Hallen.

 

Kan jeg komme ind på pladsen med min kørestol?

Du kan komme ind og og rundt på pladsen med kørestol, barnevogn, klapvogn. Der er et handicaptoilet til højre for indgangen.

 

Hvad er reglerne for billeder og video?

Du er velkommen til at tage billeder og video til festivalen. Vi har også vores egne fotografer på pladsen. Du må forvente at blive fotograferet, og at vi bruger materialet på bl.a. sociale medier og hjemmeside.
Er du fra pressen så kig her.