FAQ til gæster

Hvor kan jeg købe en billet?

Du kan faktisk ikke købe en billet til Glostrup Festival. Det er nemlig helt gratis komme ind på festivalpladsen.
Der vil dog være adgangskontrol, for der er nogle ting, du ikke må tage med ind på pladsen.

 

Hvad må jeg ikke tage med ind på festivalpladsen?

Mad og drikke må ikke medbringes på festivalen. Der vil være masser af muligheder for at købe noget at spise og drikke på festivalpladsen.
Hunde og andre hus- og kæledyr må ikke medbringes til festivalen.

 

Hvordan kan jeg betale på pladsen?

Vi opfordrer dig til at betale med MobilePay og Dankort, men du kan selvfølgelig også betale med kontanter. Det er ikke muligt at hæve kontanter på pladsen, og du vil ikke kunne veksle kontanter i barerne.
I barerne køber du drikkevarebilletter, som du indløser til øl, vand eller vin. Der vil være tydeligt skiltet, hvor du betaler, og hvor du får udleveret dine drikkevarer.

 

Hvad kan jeg købe på pladsen?

Du kan købe lækker streetfood i boderne på pladsen. I barerne kan du købe øl, vand og vin. Til Tivolilands forlystelser kan du købe billetter ved selve forlystelsen eller i Tivolilands kasse.

 

Er der siddepladser?

Der er masser af siddepladser i form af borde og bænke rundt omkring på pladsen og inde i Musikteltet. Du er også velkommen til selv at tage et tæppe med og nyde solen i græsset.

 

Hvad må jeg tage med ind på festivalpladsen?

Mad og drikke må ikke medbringes på festivalen. Der vil være masser af mulighed for at købe noget at spise og drikke på festivalpladsen.
Hunde og andre hus- og kæledyr må ikke medbringes til festivalen.
Materiel, der sætter sikkerheden på pladsen over styr, vil blive konfiskeret ved indgangen.

 

Hvordan finder jeg festivalpladsen?

Der er kun én måde at komme ind på festivalpladsen på. Det er via hovedindgangen på Stadionvej 80. Hele festivalpladsen er af sikkerhedsmæssige årsager indhegnet.

 

Hvordan kommer jeg lettest frem til festivalen?

Det er helt klart det nemmeste at gå eller cykle til festivalpladsen. Du kan parkere din cykel i Egeparken lige ved siden af festivalpladsen.

Det kan blive en udfordring at finde parkeringsplads til din bil tæt ved festivalpladsen. Men heldigvis er der to busser, der standser tæt ved. Bus 141 kører mellem Albertslund Station og Glostrup Station og standser på Stadionvej – se køreplan her. Bus 123 kører mellem Roskilde Station og Glostrup Station og standser på Sportsvej – se køreplan her.

Hvis du bliver nødt til at tage bilen, kan du finde parkeringspladser på følgende adresser:

Stadionvej.
Herstedøstervej 27-29. Vær opmærksom på, at enkelte p-pladser her er tidsbegrænsede.

 

Kan jeg komme ind på pladsen med min kørestol?

Du kan komme ind og og rundt på pladsen med kørestol, barnevogn, klapvogn. Der er et handicaptoilet til højre for indgangen.

 

Hvad er reglerne for billeder og video?

Du er velkommen til at tage billeder og video til festivalen. Vi har også vores egne fotografer på pladsen. Du må forvente at blive fotograferet, og at vi bruger materialet på bl.a. sociale medier og hjemmeside.
Er du fra pressen så kig her.