Vind en iPad med Varmeværket og UUV

Vind en iPad med Varmeværket og UUV på Glostrup Festival 2018

Hele lørdagen kan du møde Varmeværket og Ungdommens Uddannelsesvejledning Vestegnen i Aktivitetszonen.

Hvor ser du dig selv i forhold til dit eget liv? Ved hjælp af kryds, rundkørsler, blinde veje osv. får du mulighed for at tegne et map over, hvor du ser dig selv i dit eget liv.

Har du styr på alle de portaler, du har brug for på nettet? Få hjælp til borger.dk, optagelse.dk og andre relevante offentlige instanser.

Hvad laver Varmeværket og UUV egentlig til hverdag, når de ikke er til festival. Hvis du kan svare rigtigt på spørgsmålene i quizzen, deltager du i lodtrækningen om en spritny og fed iPad. Kom og vind!

Det er alt sammen i lørdag 25. august 12-17 i Aktivitetszonen på Glostrup Festival 2018.

 

Ungdommens Uddannelsesvejledning Vestegnen på Glostrup Festival 2018UU-Vestegnen tilbyder uddannelsesvejledning til alle elever i 7.-10. klassetrin på folke, privat- og specialskoler i Albertslund, Ballerup, Glostrup, Høje-Taastrup og Rødovre Kommune. UU-Vestegnen står også til rådighed for vejledning til alle uden en ungdomsuddannelse i alderen 16 til og med 24 år.

 

Varmeværket er et tilbud til alle børn og unge i Glostrup, som synes hverdagen er svær at holde ud. Vi har ingen færdige koncepter, men lytter altid til, hvad der er svært for lige netop dig – og sammen forsøger vi at finde en måde at løse det på. Varmeværket giver også råd og vejledning til forældre, fagpersoner og andre, som er i kontakt med børn og unge, som af forskellige årsager ikke trives. Vi arbejder ud fra et socialpædagogisk perspektiv, hvor dialog, synlighed, aktiviteter og tværfagligt samarbejde er nøglebegreberne.