Moody Musikteltet lørdag 18.30

on

Bag navnet MOODY står producer og singer/songwriter Josefine Moody. Mød hende her. Hendes musikrejse begyndte i starten af 2016, hvor hun udgav sin debut-EP “Golden Souls”. Med udgivelsen af hendes EP blev hun også Ugens Kanon på DR’s KarriereKanonen, hvor hendes musik blev spillet på P3 over en længere periode. I august sidste år blev hun kåret som vinder af Karriere Kanonen 2017. Siden da har den 23-årige musiker udnyttet opturen til at skrive og producere nye sange – og barren er sat lige så højt som ambitionerne.

Musikken har egentlig altid været der for 22-årige Moody, der begyndte at skrive små rim og sange allerede som 5-6-årig. Men Moody har først målrettet dyrket sit musikalske talent fra 2016, hvor hun fik downloadet et musikprogram til sin computer og fandt ud af, at hun kunne producere musikken til teksterne, der hele tiden havde været der.

”Jeg kunne gøre lige, hvad der passede mig. Det er fedt! Jeg har ingen musikalsk baggrund som sådan, og det, tror jeg, gjorde det hele en del nemmere, fordi jeg bare lyttede mig frem til det, jeg synes, der lød godt. Det kom helt inde fra min sjæl på en måde. Og så er det bare en fucking fed fornemmelse at kunne skabe noget selv. Helt fra bunden. Det bliver jeg aldrig træt af.”

Vi føler os vildt heldige, når vi kan præsentere Moody på Glostrup Festival 2018 i Musikteltet lørdag kl. 18.30.

Del og gør andre glade