FAQ til frivillige

Her kan du få svar på spørgsmål i forbindelse med at være frivillig på Glostrup Festival

Hvis du ikke finder dit svar her i FAQ, er du velkommen til at kontakte Frivilligkoordinator Lotte på lotte.olsen@glostrup.dk . Hun kan give dig svar på spørgsmål om alt, der har med Glostrup Festival at gøre.

 

Jeg har ikke fået en opgave endnu

Gå ind på siden Bliv Frivillig og vælg din opgave. Udfyld kontaktformularen på samme side.  Alle frivillige bliver kontaktet senest i løbet af august, med oplysninger om mødested og -tid med mere.

 

Jeg kan ikke komme alligevel

Det er vi selvfølgelig rigtig kede af, fordi vi har glædet os til at feste med dig. Men det kan ske for enhver, og det første du skal gøre er at ringe / skrive til Lotte på 4323 6562 / lotte.olsen@glostrup.dk og melde afbud. Så kan vi sætte en anden på din opgave. Hvis du melder afbud på den dag, vi har aftalt, du skal komme, skal du ringe.

 

Hvor skal jeg gå hen på dagen?

Alle frivillige på Glostrup Festival 2018 er blevet briefet om deres opgave – herunder hvor du skal møde op og hvem du skal henvende dig til. Det er sket i løbet af august måned. Hvis du ikke har fået en info-mail skal du henvende dig til lotte.olsen@glostrup.dk hurtigst muligt.

Der vil være et kort over pladsen lige inden for indgangen på festivalpladsen. Dine kolleger i de grønne festival-T-shirts vil også kunne hjælpe dig videre.

 

Hvad skal jeg tage med/på

Du skal sørge for at have praktisk tøj og sko på. Har du brug for at være festligt (men måske lidt mere upraktisk :o) klædt, kan du tage skiftetøj med. Du har mulighed for at opbevare det i bemandet eller aflåst rum. Du får en T-shirt, som du skal ha’ på, mens du har vagt. Solen skinner jo altid på Glostrup Festival :o) men skulle det mod forventning blive køligt, kan du låne en festivaljakke.

 

Jeg er kommet til skade eller har det skidt

Dansk Folkehjælps Samaritter er på pladsen og kan hjælpe dig. Hvis du bliver nødt til at gå hjem, skal du henvende dig til din holdleder eller Frivilligkoordinator Lotte.

 

Hvad får jeg at drikke og spise?

Du får en sandwich eller værdikupon til madboderne alt efter på hvilken tid af dagen, du deltager. Derudover får du to værdibilletter til baren til en samlet værdi af 40,- som du frit kan bruge på festivalpladsen. Du må ikke indtage alkohol, mens du er på vagt.

Hvis du tager en øl på pladsen efter din vagt, skal du skifte din frivillig-T-shirt ud med dit eget tøj.

 

Jeg har trang til en (ryge)pause

Din leder beslutter, hvornår du kan holde spisepause. Har du brug for at hvile benene, siger du det til din leder, så han/hun kan skaffe en afløser. Der må kun ryges under fri himmel. Dvs. at du ikke må ryge under pavilloner og i telte.

 

Se og Hør vil gerne tale med mig :o)

Vi har en pressechef på festivalen. Henvend dig til din holdleder eller Frivilligkoordinator Lotte og få svar på spørgsmål, om hvad du skal gøre.

 

Hvordan kan jeg sprede det gode budskab?

Vi er repræsenteret på de sociale medier her:
Facebook-begivenhed Glostrup Festival 2018
Instagram Kultur Glostrup #mitglostrup  #glostrupfestival
YouTubekanal  Kultur Glostrup
Twitter @GlostrupFest #glostrupfestival
Snapchat @GlostrupFest

 

Hvem er I egentlig?

Glostrup Festival arrangeres af Team Kultur og Idræt i Glostrup Kommune.

 

Hvorfor skal jeg blive frivillig på Glostrup Festival?

Uha, der er mange grunde. Først og fremmest fordi vi har det megasjovt. I hele weekenden er der fuld knald på fællesskab og netværk ledsaget af fed musik, liv og aktivitet.

 

Jeg vil gerne meget mere!

Kontakt frivilligkoordinator Lotte, lotte.olsen@glostrup.dk og få en snak om, hvordan du kan få en opgave, der ligger lidt ud over en enkeltstående opgave på selve festivalen.