Aktivitet på pladsen

Vi arbejder på programmet for Glostrup Festival 2021. Vi satser som altid på god musik, masser af liv, god stemning og ikke mindst på fede aktiviteter på festivalpladsen.
Har du en god ide til en aktivitet, så kontakt os. Vi er med på den værste ;o)

Pga. coronasituationen kan der forekomme ændringer til de nedenstående rammer.

Rigtig mange mennesker kan stifte bekendtskab med din virksomhed på en alternativ måde, hvis du byder ind med en aktivitet på festivalpladsen.
På Glostrup Festival 2021 er der udover din aktivitet to musikscener, område med foreninger og virksomheders aktiviteter, madboder og bar med tilstødende siddepladser, gratis børneforlystelser og ikke mindst masser af fed festivalstemning.

Rammerne for deltagelse i Glostrup Festival 2021:

  • Virksomheder, foreninger og andre aktører kan byde ind med aktiviteter i Aktivitetszonen på festivalpladsen fra kl. 13, når pladsen åbner.
  • Festivalpladsen er et udendørs, indhegnet område i Egeparken ved Glostrup Idrætspark, Stadionvej 80, Glostrup.
  • Aktiviteter skal give festivalgæster mulighed for at prøve en aktivitet, sjov leg, konkurrence, hjælp til en udfordring eller på anden måde inddrage publikum.
  • Tilmelding med aktivitet skal sendes til kultur@glostrup.dk . Skriv kontaktperson og direkte telefonnummer og hvad aktiviteten i store træk går ud på.
  • Deltagelse med aktivitet koster 5000,- for et areal på ca. 5×5 m. med adgang til 220V.
  • Det er ikke muligt at køre materialer ind på eller ud fra pladsen, når festivalen er åben. Dvs. at materialer, der kræver køretøj, kun kan leveres/køres væk uden for festivalens åbningstid, som annonceres når den er besluttet.
  • Nedtagning af aktiviteten kan foregå når som helst. Vær opmærksom på, at i åbningstiden er det kun muligt at bære materialerne ud af pladsen. Kørsel på pladsen ikke er tilladt, mens festivalen er åben.
  • Kørsel til og fra pladsen skal foregå via de anviste veje.
  • Mad og drikke må ikke medbringes til festivalen. Der vil være fri adgang til drikkevand og kaffe.

Kontakt Lotte 4323 6562, hvis du ønsker flere oplysninger eller særlige aftaler.

Vi glæder os til sammen med dig at skabe endnu en fantastisk festival med fede aktiviteter, go’ stemning og masser af musik til.

Sådan kan du også være med.