Victor vil videre

I år vil Victor meget mere end bare være frivillig for en weekend. På Glostrup Festival 2018 er han er Frivillig Social Media Manager.

Victor Seifert Hegelund har været med på Glostrup Festival som frivillig fotograf, siden den første festival i 2016. På festival 18 har han taget en ekstraopgave, der strækker sig lidt ud over selve festivalweekenden. Han skal holde Instagram, Twitter og Snapchat varme med program, info og sjove opdateringer.

Victor var frivillig på Glostrup Festival 2016 og 2017. I 2018 er han Frivillig Social Media Manager
Victor på opgave

For tre år siden meldte jeg mig som frivillig på Glostrup Festival, da min store passion var at lave videoer og redigere billeder. Jeg har været med lige siden, fordi jeg synes, at det er fedt at kunne bidrage til et så stort event. Jeg er desuden vild med sociale medier og er fascineret af den måde, man her kan påvirke og engagere mennesker på.

Victor var frivillig på Glostrup Festival 2016 og 2017. I 2018 er han Frivillig Social Media Manager
Masser at lave, men stadig tid til at mødes

Det er utroligt spændende at være med fra starten og ikke kun være med i selve festivalweekenden. Nu er jeg i højere grad med til at påvirke Glostrup Festivals sociale medie-strategi – og det er både interessant og lærerigt.

Jeg bruger ca. 1-2 timer om ugen på at finde og poste billeder til de sociale medier. Jeg synes, at alle, der har overskuddet til at være frivillig, skal være det. Du møder utroligt mange spændende mennesker og bliver en del af et helt fantastisk team.

Du kan møde Victor ude på pladsen alle tre dage, hvor han vil fotografere, lave film og interviewe gæster og frivillige.

De frivillige fotografer er et hold af fotointeresserede, der dækker festivalen på kryds og tværs med fedt billedmateriale. Deres materiale bliver brugt på sociale medier og i pressen.

Du kan osse blive frivillig.