Master Fatmans Jazzskole Musikteltet søndag 13.00

on

Master Fatman – det er ham med al den gode karma … og en hel masse andet.

På Glostrup Festival 2018 skal vi på jazzskole med Master Fatman. Vi skal helt om på den anden side af jorden til et af verdens allersmukkeste og dejligste steder – Brasilien. Vi skal høre samba, bossa og swingue, lære at danse ret vildt, spille på vores maver (også hvis de er små) og springe over hinanden, når vi prøver Capoeira.

For Master Fatman er forholdet mellem jazz og børn noget helt særligt: “Børn er jazz, for jazz handler om 100 % nærvær. Vi kan lære meget af børnene, for dem er det ok at være helt vildt ked af det – og at være helt vild glad! For mig er jazz at være åben. At man ikke har alle mulige regelsæt eller forventninger med.”

Master Fatman – eller Morten Lindberg som han egentlig hedder – har underholdt os siden 80’erne, hvor han bl.a. leverede sine særprægede versioner af ABBAs numre. Siden har vi set ham både i Melodi Grand Prix, Vild med Dans og Københavnsk Kommunalpolitik med Det Kosmiske Parti. Listen er lang for denne alsidige og sympatiske kunstner.

Vi glæder os helt vildt til at bare være skøre sammen med Master Fatman på Glostrup Festival 2018 i Musikteltet søndag kl. 13.

Del og gør andre glade