MGP-show

I februar løb MGP 2022 af stablen med fantastiske artister og sange, man ikke kan få ud af ørerne igen.

På Glostrup Festival 2022 kan du opleve tre af artisterne med deres sange fra showet. Det er på Store Scene 27. august kl. 12.10.

Emma vandt MGP 2022 med sangen Hater. Hun er 14 år gammel, kommer fra Brande i Midtjylland, og har selv skrevet sangen Hater. Den handler om, at man skal opføre sig ordentligt overfor hinanden og komme med god energi i stedet for at være en hater.

Isso blev nr. 2 i årets MGP. Han hedder rigtigt Ismael, men alle hans venner kalder ham Isso. Han er 14 år gammel og kommer fra Odense på Fyn. Issos sang, Mamacita, handler om en pige, som han gerne vil lære bedre at kende. Desværre er der en masse, som er misundelige og prøver at forhindre ham i at snakke med hende.

The Raptiles blev nr. 4 i konkurrencen. 12-årige Eskil og Fridtjof danner sammen rap-duoen The Raptiles. Deres gruppenavn er sammensat af to ord. Rap, fordi de rapper, og Reptiles, fordi Fridtjof har en bamse, der er et reptil. Drengene kommer fra Nørrebro i København og har selv skrevet sangen ‘Popcorn’, der sjovt nok handler om popcorn.

Hvad er der ellers på programmet.