Barbara Moleko

on

Barbara Moleko har to succesfulde albums i ryggen, deltagelse i tv-programmet Toppen Af Poppen og adskillige store koncerter på CV’et. Inspireret af blandt andre Nina Simone, Erykah Badu og Ella Fitzgerald skriver hun sange og underholder os med sin smukke og genkendelige stemme, som kan vælte de fleste bagover. 

Barbara startede sin karriere som feature på kæmpehittet Helt Min Egen med LOC. Hun udgav sit debutalbum Lykken Er… i efteråret 2012. Albummet var en stor succes, og gik top ti på Itunes. Derudover modtog hun en guldcertificering for singlen Dum For Dig. Siden er det blevet til et væld af udsolgte koncerter og flere tv-shows og arrangementer, fx Dronningens 75-års fødselsdag. Barbara formår også at levere live og  hendes fortolkning af Tøsedrengenes Indianer i Toppen Af Poppen blev et stort hit.

I 2017 var Barbara vært til Børne MGP for mere end en million seere og havde en af hovedrollerne i Peter Langdals musicalificering af Susanne Biers Efter Brylluppet.

I 2019 har vi fornøjelsen af dejlige Barbara Moleko på Store Scene på Glostrup Festival. Det er lørdag 31. august kl. 13.

Del og gør andre glade