Glostrup Festival præsenterer Parkkoncerter 2021

on

Glostrup Festival 2021 afholdes som tre coronasikre koncertdage i august. Det skal give større mulighed for at kunne afholde eventene under evt. coronarestriktioner.

Kultur- og Fritidsudvalget i Glostrup Kommune har besluttet, at Glostrup Festival 2021 skal planlægges, så den kan afholdes coronasikkert. ”Det er ikke til at vide, hvordan coronasituationen ser ud til sommer,” siger Kultur- og Fritidsudvalgets formand, Pia Dahlin. ”Der er mange faktorer, der spiller ind. Fx hvor langt er vi med vaccinationer, og hvordan ser smittebilledet ud! Derfor tager vi nogle forholdsregler, der så vidt muligt sikrer, at eventet overhovedet kan afholdes under evt. restriktioner.”
Glostrup Festival-konceptet omdannes i år til tre coronasikre koncertsøndage i august i tre udvalgte parker i Glostrup. Der sælges billetter til et antal siddepladser inden for det tilladte iht. sundhedsmyndighederne. Det sker for at sikre, at restriktioner om bl.a. afstand mellem gæsterne kan overholdes.

Musik med bred appel
De tre koncertdage foregår 15. 22. og 29. august hhv. ved Ejby Hallen, i Egeparken og i Solvangsparken. På hver koncertdag kan koncertgæsterne se frem til to separate koncerter pr. koncertdag – en børne/ungekoncert om eftermiddagen og en aftenkoncert, der appellerer til et bredt publikum. Programmet vil blive offentliggjort i forbindelse med billetsalget.