FAQ til gæster

Få svar på alle dine spørgsmål om Glostrup Festival – Parkkoncerter 2021

PGA. CORONASITUATIONEN KAN DER FOREKOMME ÆNDRINGER TIL DE NEDENSTÅENDE RAMMER.

Hvor kan jeg købe en billet?

Af hensyn til coronasituationen vil der blive solgt pladsbilletter til 40,- kr pr. stk. Indeholdt i billetten er en øl eller en sodavand. Du vil ved indtjekning af din billet modtage en kupon, som du kan indløse til en drikkevare i baren. Køb din(e) billet(ter) her.

Adgang til koncertpladsen

Der er kun adgang til koncertpladsen med gyldig billet ad den anviste indgang, hvor du får tjekket din billet. Hvis du følger dig sløj eller har symptomer på corona, bedes du undlade at gå ind på pladsen, selvom du har billet.

Coronaregler

Vi har tilladelse til at afholde et arrangement med siddende publikum. Derfor skal du sidde på din stol under koncerten. Du kan selvfølgelig rejse dig for at købe noget i baren eller lign. Stolene må kun flyttes rundt efter aftale med coronavagterne på stedet.

I indgangskøen og i barkøen skal der være 1 meters afstand mellem personer, der ikke tilhører samme smitteboble eller husstand.

Vi tjekker ikke coronapas i indgangen, og du skal ikke bære mundbind.

Host og ny i dit ærme.
Afsprit hænder ofte.
Hvis du mærker symptomer på Covid19, når du er inde på pladsen, så henvend dig til Glostrup Festivals personale (dem med de grønne T-shirts). Personalet sørger for at hjælpe dig til isoleret område. Der vil efterfølgende foregå smitteopsporing med direkte kontakt til arrangementets deltagere.

Efter koncerten bedes du forlade koncertområdet straks. Så har vi mulighed for at kunne rengøre og afspritte iht. coronarestriktioner.

Der vil være frivillige og andet personale, der har til opgave at sørge for at coronarestriktioner overholdes. Gør venligst, som de beder dig om med et smil og lad os sammen sørge for, at det bliver en dejlig dag.

Se mere om at forebygge smitte her.

Hvor er koncertpladsen?

Glostrup Festival bliver afholdt som tre koncertdage i hver sin park i Glostrup.
15. august – Ved Ejby Hallen
22. august – Egeparken
29. august – Solvangsparken

Hvordan kommer jeg lettest frem til koncertpladsen?

P-pladser er der generelt ikke så mange af, så derfor anbefaler vi at cykle, gå eller tage offentligt transportmiddel til koncertpladserne.

Hvad må jeg ikke tage med ind på koncertpladsen?

Hunde og andre hus- og kæledyr må ikke medbringes til koncerterne. Pga. coronarestriktioner vil der være siddepladser til publikum. Du behøver derfor ikke at medbringe hverken siddetæpper eller stole.

Hvordan kan jeg betale på pladsen?

Der er indeholdt 1 øl eller 1 sodavand i din billet. Når du indtjekker din koncertbillet, får du udleveret en kupon, som du kan bruge i baren. Du skal være 18 år eller derover for at få udleveret øl for din billet.

Hvad kan jeg købe på pladsen?

I baren kan du købe øl og vand og evt. lettere snacks. Derudover kan du købe pølser og brød fra grill eller pølsevogn.

Kan jeg komme ind på pladsen med min kørestol?

Du kan som udgangspunkt komme ind og og rundt på pladsen med kørestol, barnevogn, klapvogn. Der kan blive tale om at begrænsninger pga. evt. coronarestriktioner.

Hvad er reglerne for billeder og video?

Du er velkommen til at tage billeder og video til koncerten. Vi har også vores egne fotografer på pladsen. Du må forvente at blive fotograferet, og at vi bruger materialet på bl.a. sociale medier og hjemmeside.
Er du fra pressen så kig her.