FAQ til gæster

Få svar på alle dine spørgsmål om Glostrup Festival – Parkkoncerter 2021

PGA. CORONASITUATIONEN KAN DER FOREKOMME ÆNDRINGER TIL DE NEDENSTÅENDE RAMMER.

Hvor kan jeg købe en billet?

Af hensyn til coronasituationen vil der blive solgt pladsbilletter til 40,- kr. Indeholdt i billetten er en øl eller sodavand, som udleveres i indgangen ved billettjek. Billetsalget finder sted på glostrupfestival.dk, når alle restriktioner er klarlagt.
Billetsalget vil blive offentliggjort på glostrupfestival.dk, glostrup.dk, Facebook Glostrup Festival, Kultur Glostrup og Glostrup Kommune.

Adgang til koncertpladsen

Der er kun adgang til koncertpladsen med gyldigt coronapas fra sundhedsmyndighederne. Et gyldigt coronapas er bevis på, at du enten er blevet færdigvaccineret eller testet negativ inden for de seneste 72 timer. Passet er først gyldigt 14 dage efter 2. vaccination, uanset vaccinetype.  Den negative Coronatest må højst være 72 timer gammel ved indgangstidspunktet (72 timer gælder fra testtidspunktet).
Du skal fremvise dit coronapas enten via appen MinSundhed på din telefon eller som print.

Hvor er koncertpladsen?

Glostrup Festival bliver afholdt som tre koncertdage i hver sin park i Glostrup.
15. august – Ved Ejby Hallen
22. august – Egeparken
29. august – Solvangsparken

Hvordan kommer jeg lettest frem til koncertpladsen?

P-pladser er der generelt ikke så mange af, så derfor anbefaler vi at cykle, gå eller tage offentligt transportmiddel til koncertpladserne.

Hvad må jeg ikke tage med ind på koncertpladsen?

Hunde og andre hus- og kæledyr må ikke medbringes til koncerterne. Pga. coronarestriktioner vil der være faste siddepladser. Du behøver derfor ikke at medbringe hverken siddetæpper eller stole.

Hvordan kan jeg betale på pladsen?

Der er indeholdt en øl eller sodavand i din billet. Du skal være 18 år eller derover for at få udleveret øl for din billet.

Information om køb af diverse føde- og drikkevarer følger.

Hvad kan jeg købe på pladsen?

Information følger.

Kan jeg komme ind på pladsen med min kørestol?

Du kan som udgangspunkt komme ind og og rundt på pladsen med kørestol, barnevogn, klapvogn. Der kan blive tale om at begrænsninger pga. evt. coronarestriktioner.

Hvad er reglerne for billeder og video?

Du er velkommen til at tage billeder og video til koncerten. Vi har også vores egne fotografer på pladsen. Du må forvente at blive fotograferet, og at vi bruger materialet på bl.a. sociale medier og hjemmeside.
Er du fra pressen så kig her.