FAQ til gæster

Få svar på alle dine spørgsmål om Glostrup Festival 2022.

Hvor kan jeg købe en billet?

Du kan faktisk ikke købe en billet til Glostrup Festival. Det er nemlig helt gratis komme ind på festivalpladsen.

Hvor er festivalpladsen?

Glostrup Festival bliver afholdt i Egeparken, Stadionvej 80, 2600 Glostrup.

Hvordan kommer jeg lettest frem til festivalpladsen?

Det er helt klart det nemmeste at gå eller cykle til festivalpladsen. Du kan parkere din cykel på højre side af parkeringspladsen lige ved siden af festivalpladsen.
Det kan blive en udfordring at finde parkeringsplads til din bil tæt ved festivalpladsen. Men heldigvis er der to busser, der standser tæt ved. Bus 141 kører mellem Albertslund Station og Glostrup Station og standser på Stadionvej – se køreplan her. Bus 123 kører mellem Roskilde Station og Glostrup Station og standser på Sportsvej – se køreplan her.
Hvis du bliver nødt til at tage bilen, kan du finde parkeringspladser på Stadionvej og på Vestervangskolens p-plads. Kør venligst ikke ind i selve skolegården.
Benyt venligst ikke parkeringspladser i tilknytning til beboelsesblokkene eller andre private p-pladser.
Der er få handicap-P-pladser på P-pladsen foran Glostrup Hallen.

Adgang til festivalpladsen

Festivalpladsen er åben hele vejen rundt om Egeparken, og der er ingen adgangskontrol. Dog vil der været afspærret omkring sceneområdet – det vil være skiltet. Tag hensyn til naboerne til Egeparken, når du ankommer og forlader festivalpladsen.

Må jeg tage min hund med ind på pladsen?

Vi anbefaler, at du ikke medbringer din hund. Både af hensyn til andre gæster, men bestemt også af hensyn til hunden. Der vil være rigtig mange mennesker på pladsen, så overvej om dit kæledyr måske ikke har det bedre i sine egne rolige omgivelser derhjemme.

Er det sikkert at komme til Glostrup Festival?

Vi samarbejder med et topprofessionelt vagt- og sikkerhedsfirma om sikkerheden på pladsen. SECCON Security & Consulting står for alt der vedrører gæsterne, artisterne og crewets sikkerhed. Du vil kunne se deres folk rundere på festivalpladsen i løbet af hele festivalen.

Hvad kan jeg købe på pladsen?

I baren kan du købe øl og vand og evt. lettere snacks.  Der vil være et begrænset udvalg af madvarer. Vi kan ikke garantere hverken vegetar, vegansk eller hensyn til allergier. Hvis du har særlige ønsker eller krav til mad, vil det være en god ide at spise hjemmefra eller tage din mad med.

Hvordan kan jeg betale på pladsen?

Du kan betale med MobilePay og kontanter i alle boder. Du vil ikke kunne betale med kort i alle boderne. Vi anbefaler, at du betaler med MobilePay.

Hvad koster aktiviteterne på pladsen?

Aktiviteterne leveres af vores lokale foreninger og virksomheder. De er ganske gratis at benytte.

Er der siddepladser?

Der er masser af siddepladser i form af borde og bænke rundt omkring på pladsen. Du er også velkommen til selv at tage et tæppe med og nyde solen i græsset eller inde mellem egetræerne. Der vil være rigtig mange mennesker på pladsen. Så vær rar at vise hensyn overfor andre gæster og personalet, der skal kunne passere. I publikumsområdet foran scenen kan du ikke forvente at kunne sidde ned. Træk derfor længere ned af pladsen eller ind mellem træerne, hvis du og dine venner vil sidde på medbragte tæpper.

Kan jeg komme ind på pladsen med min kørestol?

Du kan som udgangspunkt komme ind og og rundt på pladsen med kørestol. Barnevogn, klapvogne kan også tages med.

Hvad er reglerne for billeder og video?

Du er velkommen til at tage billeder og video på festivalpladsen. Vi har også vores egne fotografer på pladsen. Du må forvente at blive fotograferet, og at vi bruger materialet på bl.a. sociale medier og hjemmeside.
Husk at tage hensyn, hvis andre gæster ikke ønsker at blive fotograferet.

Er du fra pressen så kig her.

Tænker i på miljøet?

Glostrup Festival har i år indgået et samarbejde med virksomheden Genkrus, som lejer vaskbare krus ud til festivaler og andre større events. Du vil få skænket alle dine drikkevarer i disse krus. Når du har drukket din drikkevare, skal du smide kruset i særlige beholdere. Efter festivalen bliver krusene kørt til en vaskecentral og bliver gjort klar til næste event.
Derudover sorterer vi skraldet i forskellige fraktioner på pladsen og ved boderne. Alle skraldecontainere er placeret i øer rundt omkring på festivalpladsen og vil være tydeligt mærket med, hvilket affald du skal putte i den pågældende container. Efter festivalen sørger Glostrup Forsyning for bortskaffelse af affaldet.