FAQ til gæster

Få svar på alle dine spørgsmål om Glostrup Festival 2022.

Hvor kan jeg købe en billet?

Du kan faktisk ikke købe en billet til Glostrup Festival. Det er nemlig helt gratis komme ind på festivalpladsen. Og se så lige her, hvad du får for “pengene” :o)

Hvor er festivalpladsen?

Glostrup Festival bliver afholdt på fodboldbanerne på Glostrup Idrætsanlæg, Stadionvej 80, Glostrup.

Hvordan kommer jeg lettest frem til festivalpladsen?

Det er helt klart det nemmeste at gå eller cykle til festivalpladsen. Du kan parkere din cykel på højre side af parkeringspladsen lige ved siden af festivalpladsen.
Det kan blive en udfordring at finde parkeringsplads til din bil tæt ved festivalpladsen. Men heldigvis er der to busser, der standser tæt ved. Bus 141 kører mellem Albertslund Station og Glostrup Station og standser på Stadionvej – se køreplan her. Bus 123 kører mellem Roskilde Station og Glostrup Station og standser på Sportsvej – se køreplan her.
Hvis du bliver nødt til at tage bilen, kan du finde parkeringspladser på Stadionvej 80, ved Glostrup Hallen og på Vestervangskolens p-plads. Parker venligst i de afmærkede båse – kør ikke ind i selve skolegården.
Benyt venligst ikke parkeringspladser i tilknytning til beboelsesblokkene eller andre private p-pladser.
Hold øje med skiltningen i området. Der kan være steder med p-begrænsning, som medfører en afgift, hvis du ikke overholder anvisningen.
Der er få handicap-P-pladser på P-pladsen foran Glostrup Hallen.

Adgang til festivalpladsen

Festivalpladsen er en indhegnet plads, der rummer størstedelen af fodboldbanerne på Glostrup Idrætsanlæg. Der vil udelukkende være ind- og udgang fra Stadionvej 80. Porten til festivalpladsen åbner tidligst 11.30. Store Scene åbner kl. 12. Tag hensyn til naboerne til Idrætsanlægget, når du ankommer og forlader festivalpladsen.
Der er fri adgang til pladsen gennem denne indgang. Der vil dog være kontrol for genstande og adfærd, der ikke ønskes på pladsen, og som sætter sikkerheden over styr. Denne vurdering foretages af vagterne ved indgangen.

Må jeg tage min hund med ind på pladsen?

Du kan ikke medbringe din hund til Glostrup Festival.  Både af hensyn til andre gæster, men bestemt også af hensyn til hunden. Der vil være rigtig mange mennesker på pladsen, så din bedste ven har det meget bedre i sine egne rolige omgivelser derhjemme. Servicehunde er selvfølgelig undtaget.

Er det sikkert at komme til Glostrup Festival?

Vi samarbejder med et topprofessionelt vagt- og sikkerhedsfirma om sikkerheden på pladsen. SECCON Security & Consulting står for alt der vedrører gæsterne, artisterne og crewets sikkerhed. Du vil kunne se deres folk rundere på festivalpladsen i løbet af hele festivalen. Festivalpladsen kan rumme 10.000 gæster. Når det antal er nået, bliver pladsen lukket for yderligere tilgang. Vi beklager, hvis du går forgæves, men sikkerheden har højeste prioritet på Glostrup Festival.

Hvad kan jeg købe på pladsen?

I barene kan du købe øl og vand og evt. lettere snacks.  Der vil være et begrænset udvalg af madvarer. Vi kan ikke garantere hverken vegetar, vegansk eller hensyn til allergier. Hvis du har særlige ønsker eller krav til mad, vil det være en god ide at spise hjemmefra eller tage din mad med. Når du køber mad eller drikke i boderne på pladsen, støtter du de lokale foreninger og festivalen.

På årets plads kan du finde:
Glostrup Svømmeklubs grill
Ejby IF 1968 Fodbolds pølsegrill og bar
Farms Kittchen Thaimad
Chimneycakes
Aktivitetscenteret på Sydvestvej med kaffe og kage
Smagduften med is og andet sødt
Glostrup Atletikklubs bar og snacks
De Sultne Bavianer med popcorn, slushice, candyfloss

Hvordan kan jeg betale på pladsen?

Du kan betale med MobilePay og kontanter i alle boder. Du vil ikke kunne betale med kort i alle boderne. Vi anbefaler, at du betaler med MobilePay. Betaler du med kontanter, vil du hjælpe vores boder rigtig meget ved så vidt muligt at have lige penge eller i hvert fald ikke for store sedler, der kræver mange byttepenge.

Hvad koster aktiviteterne på pladsen?

Aktiviteterne leveres af vores lokale foreninger og virksomheder. De er ganske gratis at benytte. I enkelte boder i Aktivitetszonen vil der være salg af diverse produkter (fx glaskunst, elektronik)

Er der siddepladser?

Der er masser af siddepladser i form af borde og bænke rundt omkring på pladsen. Du er også velkommen til selv at tage et tæppe med og nyde solen i græsset. Der vil være rigtig mange mennesker på pladsen. Så vær rar at vise hensyn overfor andre gæster og personalet, der skal kunne passere. I publikumsområdet foran scenen kan du ikke forvente at kunne sidde ned. Træk derfor længere ned af pladsen, hvis du og dine venner vil sidde på medbragte tæpper. I forbindelse med mad- og barområdet er der overdækning møbleret med borde og bænke.

Kan jeg komme ind på pladsen med min kørestol?

Du kan som udgangspunkt komme ind og og rundt på pladsen med kørestol. Barnevogn, klapvogne kan også tages med.

Hvad er reglerne for billeder og video?

Du er velkommen til at tage billeder og video på festivalpladsen. Vi har også vores egne fotografer på pladsen. Du må forvente at blive fotograferet, og at vi bruger materialet på bl.a. sociale medier og hjemmeside.
Husk at tage hensyn, hvis andre gæster ikke ønsker at blive fotograferet.

Er du fra pressen så kig her.

Tænker I på miljøet?

Glostrup Festival har i år indgået et samarbejde med virksomheden Genkrus, som lejer vaskbare krus ud til festivaler og andre større events. Du vil få skænket alle dine drikkevarer i disse krus. Når du har drukket din drikkevare, skal du smide kruset i særlige beholdere. Efter festivalen bliver krusene kørt til en vaskecentral og bliver gjort klar til næste event.
Derudover sorterer vi skraldet i forskellige fraktioner på pladsen og ved boderne.
Rundt omkring på festivalpladsen står der øer med skraldecontainere til restaffald og til genkrus.  Genkruscontainerne er tydeligt mærket, og der skal intet andet end krus i dem. Alt andet affald skal du putte i de andre containere. Hjælp til med at holde pladsen ren ved at smide affald i containerne og sorter som angivet, så får vi alle en dejlig dag på en ren plads
Efter festivalen sørger Glostrup Forsyning for bortskaffelse af affaldet.