FAQ til gæster

Få svar på alle dine spørgsmål om Glostrup Festival 2021

PGA. CORONASITUATIONEN KAN DER FOREKOMME ÆNDRINGER TIL DE NEDENSTÅENDE RAMMER.

Hvor kan jeg købe en billet?

Du kan faktisk ikke købe en billet til Glostrup Festival. Det er nemlig helt gratis komme ind på festivalpladsen.
Der vil dog være adgangskontrol, for der er nogle ting, du ikke må tage med ind på pladsen.

Hvad koster det at prøve forlystelserne på festivalpladsen?

Det koster ikke noget. Foreninger og virksomheder stiller op på pladsen med gratis aktiviteter. Alle børneforlystelserne er gratis at prøve. Der kan nok blive kø til nogle af dem, så hav god tålmodighed.

Hvordan finder jeg festivalpladsen?

Glostrup Festival bliver afholdt i Egeparken, Stadionvej 80, Glostrup. Der er kun én måde at komme ind på og ud fra festivalpladsen på. Det er via hovedindgangen på Stadionvej 80. Hele festivalpladsen er af sikkerhedsmæssige årsager indhegnet. Det er ikke tilladt at benytte nødudgange til almindelig ind- og udgang.

Hvordan kommer jeg lettest frem til festivalen?

Det er helt klart det nemmeste at gå eller cykle til festivalpladsen. Du kan parkere din cykel på højre side af parkeringspladsen lige ved siden af festivalpladsen.

Det kan blive en udfordring at finde parkeringsplads til din bil tæt ved festivalpladsen. Men heldigvis er der to busser, der standser tæt ved. Bus 141 kører mellem Albertslund Station og Glostrup Station og standser på Stadionvej – se køreplan her. Bus 123 kører mellem Roskilde Station og Glostrup Station og standser på Sportsvej – se køreplan her.

Hvis du bliver nødt til at tage bilen, kan du finde parkeringspladser på Stadionvej og på Vestervangskolens p-plads. Kør venligst ikke ind i selve skolegården.

Benyt venligst ikke parkeringspladser i tilknytning til beboelsesblokkene eller andre private p-pladser.

Der er handicap-P-pladser på P-pladsen foran Glostrup Hallen.

Hvad må jeg ikke tage med ind på festivalpladsen?

Mad og drikke må ikke medbringes på festivalen. Der vil være masser af muligheder for at købe noget at spise og drikke på festivalpladsen.
Hunde og andre hus- og kæledyr må ikke medbringes til festivalen.

Du kan blive bedt om at tømme lommerne, hvis vores detektorer registrerer metal.

Hvordan kan jeg betale på pladsen?

I barerne kan du betale med MobilePay og Dankort. Hvis du alligevel har brug for at kunne betale med kontanter, kan det ske ved en kontantkasse i nærheden af indgangen. Kig efter skiltene. Det er ikke muligt at hæve kontanter i boder, barer eller i kontantkassen, og du vil heller ikke kunne veksle kontanter kontantkassen.

Til køb af drikkevarer køber du barkuponer a 20,- stk. Barkuponer kan købes både i barerne og i kontantkassen i foyeren ved indgangen. Kuponerne ombyttes derefter til drikkevarer i barerne. Hvis du køber 10 kuponer på en gang får du én ekstra gratis. Barkuponer kan kun bruges i barerne på Glostrup Festival 2019 og kan ikke refunderes.

I alle andre boder kan du betale med kontanter, dankort og MobilePay.

Hvad kan jeg købe på pladsen?

Du kan købe lækker street food i boderne på pladsen. I barerne kan du købe øl, alkoholfri øl, vand, cider, shots og vin. Der er ikke udskænkning af alkohol til unge under 18 år. Du kan blive bedt om at vise billed-ID. Du kan få et armbånd, der viser at du er over 18, så du kun skal vise ID første gang du handler i baren.

Alle forlystelser på pladsen er gratis.

Er der siddepladser?

Der er masser af siddepladser i form af borde og bænke rundt omkring på pladsen. Du er også velkommen til selv at tage et tæppe med og nyde solen i græsset eller inde mellem egetræerne. Der vil være rigtig mange mennesker på pladsen. Så vær rar at vise hensyn overfor andre gæster og personalet, der skal kunne passere. I publikumsområdet foran scenen kan du ikke forvente at kunne sidde ned. Træk derfor længere ned af pladsen eller ind mellem træerne, hvis du og dine venner vil sidde på medbragte tæpper.

Men hvorfor ikke bare nyde vores lækre loungemiljø rundt om Pavillonscenen? Hent drikkevarer i baren ved siden af og slap af i hynderne sammen med vennerne til god musik.

Kan jeg komme ind på pladsen med min kørestol?

Du kan komme ind og og rundt på pladsen med kørestol, barnevogn, klapvogn. Der er et handicaptoilet til højre for indgangen.

Hvad er reglerne for billeder og video?

Du er velkommen til at tage billeder og video til festivalen. Vi har også vores egne fotografer på pladsen. Du må forvente at blive fotograferet, og at vi bruger materialet på bl.a. sociale medier og hjemmeside.
Er du fra pressen så kig her.