FAQ til gæster

Få svar på alle dine spørgsmål om Glostrup Festival – Parkkoncerter 2021

PGA. CORONASITUATIONEN KAN DER FOREKOMME ÆNDRINGER TIL DE NEDENSTÅENDE RAMMER.

Hvor kan jeg købe en billet?

Af hensyn til coronasituationen vil der blive solgt pladsbilletter til 40,- kr pr. stk. Indeholdt i billetten er en øl eller en sodavand. Du vil ved indtjekning af din billet modtage en kupon, som du kan indløse til en drikkevare i baren. Køb din(e) billet(ter) her.

Regler i bænkeområdet

Der må ikke anvendes paraplyer i bænkeområdet under koncerten.
Du bedes undlade at ryge i bænkeområdet. Der er indrettet område til rygning på koncertpladsen.

Adgang til koncertpladsen

Der er kun adgang til koncertpladsen med gyldig billet ad den anviste indgang, hvor du får tjekket din billet. Alle skal ha’ en billet uanset alder. Hvis du følger dig sløj eller har symptomer på corona, bedes du undlade at gå ind på pladsen, selvom du har billet.
Du må ikke tage din hund med på pladsen.

Coronaregler

Vi har tilladelse til at afholde et arrangement med siddende publikum. Derfor skal du sidde på de opstillede bænke under koncerten. Du kan selvfølgelig rejse dig for at købe noget i baren eller lign.

Vi tjekker ikke coronapas i indgangen, og du skal ikke bære mundbind.

Host og ny i dit ærme.
Afsprit hænder ofte.
Hvis du mærker symptomer på Covid19, når du er inde på pladsen, så henvend dig til Glostrup Festivals personale (dem med de grønne T-shirts). Personalet sørger for at hjælpe dig til isoleret område. Der vil efterfølgende foregå smitteopsporing med direkte kontakt til arrangementets deltagere.

Efter koncerten bedes du forlade koncertområdet straks. Så har vi mulighed for at kunne rengøre og afspritte iht. coronarestriktioner.

Der vil være frivillige og andet personale, der har til opgave at sørge for at coronarestriktioner overholdes. Gør venligst, som de beder dig om med et smil og lad os sammen sørge for, at det bliver en dejlig dag.

Se mere om at forebygge smitte her.

Hvor er koncertpladsen?

Glostrup Festival bliver afholdt som tre koncertdage i hver sin park i Glostrup.
15. august – Ved Ejby Hallen, Mosetoften 35
22. august – Egeparken, Stadionvej 80
29. august – Solvangsparken, Nørre Alle 41
Se her, hvornår vi åbner dørene til de pågældende koncerter

Hvordan kommer jeg lettest frem til koncertpladsen?

P-pladser er der generelt ikke så mange af, så derfor anbefaler vi at cykle, gå eller tage offentligt transportmiddel til koncertpladserne.

Hvad må jeg ikke tage med ind på koncertpladsen?

Hunde og andre hus- og kæledyr må ikke medbringes til koncerterne. Pga. coronarestriktioner vil der være siddepladser på bænke til publikum. Du behøver derfor ikke at medbringe hverken siddetæpper eller stole.

Hvordan kan jeg betale på pladsen?

Der er indeholdt 1 øl eller 1 sodavand i din billet. Når du indtjekker din koncertbillet, får du udleveret en kupon, som du kan bruge i baren. Du skal være 18 år eller derover for at få udleveret øl for din billet.

Baren og pølseboden tager kun imod MobilePay og kontanter på beløbet. Øl koster 40 kr. og vand 20 kr. Baren modtager ikke dankort.

Hvad kan jeg købe på pladsen?

I baren kan du købe øl og vand og evt. lettere snacks. Derudover kan du købe pølser og brød fra grill eller pølsevogn. Der vil være en begrænset udvalg af madvarer. Vi kan ikke garantere hverken vegetar, vegansk eller hensyn til allergier. Hvis du har særlige ønsker eller krav til mad, vil det være en god ide at spise hjemmefra eller tage din mad med.

Kan jeg komme ind på pladsen med min kørestol?

Du kan som udgangspunkt komme ind og og rundt på pladsen med kørestol. Du bedes placere dig for enden af en stolerække. Barnevogn, klapvogne kan tages med, hvis du har billet til barnet uanset alder. Der kan blive tale om at begrænsninger pga. evt. coronarestriktioner.

Hvad er reglerne for billeder og video?

Du er velkommen til at tage billeder og video til koncerten. Vi har også vores egne fotografer på pladsen. Du må forvente at blive fotograferet, og at vi bruger materialet på bl.a. sociale medier og hjemmeside.
Er du fra pressen så kig her.