FAQ til frivillige

Her kan du få svar på spørgsmål i forbindelse med at være frivillig på Glostrup Festival

Hvis du ikke finder dit svar her i FAQ, er du velkommen til at kontakte Frivilligkoordinator Lotte på lotte.olsen@glostrup.dk . Hun kan give dig svar på spørgsmål om alt, der har med Glostrup Festival at gøre.

PGA. CORONASITUATIONEN KAN DER FOREKOMME ÆNDRINGER TIL DE NEDENSTÅENDE RAMMER.

Hvor ligger festivalpladsen

Festivalpladsen ligger i Egeparken, Stadionvej 80, Glostrup.

Jeg er meldt til, men har ikke fået en opgave endnu
Gå ind på siden Bliv Frivillig og vælg din opgave. Skriv hvad du gerne vil lave til lotte.olsen@glostrup.dk   Alle frivillige bliver kontaktet senest i løbet af august, med oplysninger om mødested og -tid med mere.

Jeg kan ikke komme alligevel
Det er vi selvfølgelig rigtig kede af, fordi vi har glædet os til at feste med dig. Men det kan ske for enhver, og det første du skal gøre er at ringe / skrive til Lotte på 20 27 49 58 / lotte.olsen@glostrup.dk og melde afbud. Så kan vi sætte en anden på din opgave. Hvis du melder afbud på den dag, vi har aftalt, du skal komme, skal du ringe. 

Hvor skal jeg gå hen på dagen?
Alle frivillige på Glostrup Festival bliver briefet om deres opgave – herunder mødested og kontaktperson. Det sker senest i løbet af august måned. Hvis du inden det tidsrum ikke er blevet kontaktet, skal du henvende dig til lotte.olsen@glostrup.dk hurtigst muligt.

Hvad skal jeg tage med/på
Du skal sørge for at have praktisk tøj og sko på. Har du brug for at være festligt (men måske lidt mere upraktisk :o) klædt, kan du tage skiftetøj med. Du har mulighed for at opbevare det i bemandet eller aflåst rum. Du får en T-shirt, som du skal ha’ på, mens du har vagt. Solen skinner jo altid på Glostrup Festival :o) men skulle det mod forventning blive køligt, kan du låne en festivaljakke.

Jeg er kommet til skade eller har det skidt
Der er samaritter på pladsen, som kan hjælpe dig. Hvis du bliver nødt til at gå hjem, skal du henvende dig til din holdleder eller Frivilligkoordinator Lotte 20 27 49 58.

Hvad får jeg at drikke og spise?
Du får et måltid mad, der varierer, efter hvilken tid på dagen du deltager. Derudover må du drikke alt det vand, kaffe og te du har lyst til. Du må ikke indtage alkohol, mens du er på vagt.

Hvis du tager en øl på pladsen efter din vagt, skal du skifte din frivillig-T-shirt ud med dit eget tøj.

Jeg har trang til en (ryge)pause
Din leder beslutter, hvornår du kan holde pause. Har du brug for at hvile benene, siger du det til din leder, så han/hun kan skaffe en afløser. Der må kun ryges under fri himmel. Dvs. at du ikke må ryge under pavilloner og i telte.

Se og Hør vil gerne tale med mig :o)
Vi har en pressechef på festivalen. Henvend dig til din holdleder eller Frivilligkoordinator Lotte 20 27 49 58 og få svar på, hvad du skal gøre.

Hvordan kan jeg sprede det gode budskab?
Vi er repræsenteret på de sociale medier her:
Facebook-begivenhed Glostrup Festival 2019
Instagram glostrupfestival #mitglostrup  #glostrupfestival
YouTubekanal  Kultur Glostrup
Snapchat @GlostrupFest

Hvem er I egentlig?
Glostrup Festival arrangeres af Team Kultur og Idræt i Glostrup Kommune.

Hvorfor skal jeg blive frivillig på Glostrup Festival?
Uha, der er mange grunde. Først og fremmest fordi vi har det megasjovt. I festivaldagene er der fuld knald på fællesskab og netværk ledsaget af fed musik, liv og aktivitet. I ugen op til er der mulighed for at vise sine praktiske evner ved at være med til at opbygge pladsen.

Henover året i planlægningsfasen kan du arbejde sammen med Frivilligkoordinatoren om sjove opgaver – fx markedsføring, uddeling af flyers og andet materiale og meget andet. Hvis du ønsker det, kan du få en udtalelse til dit cv.

Jeg vil gerne meget mere!
Kontakt frivilligkoordinator Lotte, lotte.olsen@glostrup.dk og få en snak om, hvordan du kan få en opgave, der ligger lidt ud over en enkeltstående opgave på selve festivalen.

Vi ses