FAQ til frivillige

Her kan du få svar på spørgsmål i forbindelse med at være frivillig på Glostrup Festival

Hvis du ikke finder dit svar her i FAQ, er du velkommen til at kontakte Frivilligkoordinator Lotte på lotte.olsen@glostrup.dk . Hun kan give dig svar på spørgsmål om alt, der har med Glostrup Festival at gøre.

PGA. CORONASITUATIONEN KAN DER FOREKOMME ÆNDRINGER TIL DE NEDENSTÅENDE RAMMER.

Glostrup Festival 2021 foregår som 3 koncertdage 15., 22. og 29. august.

Hvor foregår koncerterne?
Koncerterne foregår på de grønne arealer ved Ejbyhallen, i Solvangsparken og i Egeparken. En koncertdag hvert sted.

Er I sikre på, at koncerterne ikke bliver aflyst pga. corona?
Næh, det kan ingen være sikker på. Det er ikke muligt at planlægge i detaljer på længere sigt, så derfor planlægger vi efter, at arrangementet bliver så coronasikkert som muligt.

Hvordan sikrer i jer mod coronasmitte?
Vi følger sundhedsstyrelsens retningslinjer. Der vil være håndsprit på pladsen og folk til at sørge for, at reglerne bliver overholdt.

Jeg er meldt til, men har ikke fået en opgave endnu
Gå ind på siden Bliv Frivillig og vælg din opgave. Skriv hvad du gerne vil lave til lotte.olsen@glostrup.dk   Alle frivillige bliver kontaktet senest i starten af august, med oplysninger om mødested og -tid med mere.

Jeg kan ikke komme alligevel
Det er vi selvfølgelig rigtig kede af, fordi vi har glædet os til at møde dig. Men det kan ske for enhver, og det første du skal gøre er at ringe / skrive til Lotte på 20 27 49 58 / lotte.olsen@glostrup.dk og melde afbud. Så kan vi sætte en anden på din opgave. Hvis du melder afbud på den dag, vi har aftalt, du skal komme, skal du ringe. 

Hvor skal jeg gå hen på dagen?
Alle frivillige på Glostrup Festival bliver briefet om deres opgave – herunder mødested og kontaktperson. Det sker senest i starten af august måned. Hvis du inden det tidsrum ikke er blevet kontaktet, skal du henvende dig til lotte.olsen@glostrup.dk hurtigst muligt.

Hvor mange timer skal jeg arbejde
Vi forventer, at du minimum kan arbejde 5 timer på en dag.

Hvad skal jeg tage med/på
Du skal sørge for at have praktisk tøj og sko på. Vi har desværre ikke mulighed for at tilbyde dig aflåst opbevaring af tasker eller tøj, så hvis du stiller dine ting et sted, er det på eget ansvar. Du får en T-shirt, som du skal ha’ på, mens du har vagt. Solen skinner jo altid på Glostrup Festival :o) men skulle det mod forventning blive køligt, kan du låne en festivaljakke.

Jeg er kommet til skade eller har det skidt
Henvend dig til din holdleder eller Frivilligkoordinator Lotte 20 27 49 58.

Hvad får jeg at drikke og spise?
Du får en lækker sandwich, der er sponsoreret af Scandic. Derudover må du drikke alt det vand, kaffe og te du har lyst til. Du må ikke indtage alkohol, mens du er på vagt.

Hvis du tager en øl på pladsen efter din vagt, skal du skifte din frivillig-T-shirt ud med dit eget tøj.

Jeg har trang til en (ryge)pause
Din holdleder beslutter, hvornår du kan holde pause. Har du brug for at hvile benene, siger du det til din leder, så han/hun kan skaffe en afløser. Der må kun ryges under fri himmel. Dvs. at du ikke må ryge under pavilloner og i telte.

Se og Hør vil gerne tale med mig :o)
Henvend dig til Frivilligkoordinator Lotte 20 27 49 58 og få svar på, hvad du skal gøre.

Må jeg tage billeder?
Du må gerne tage billeder, men husk at spørge din udvalgte model, hvis du vil fotografere nogen tæt på eller dele et foto på sociale medier. Det er go’ stil.

Bliver jeg selv fotograferet?
Glostrup Festivals Frivillige Fotografer er til stede under hele koncerten, og du må påregne at kunne blive fanget på et foto i løbet af dagen. Vi bruger efterfølgende billederne til markedsføring af festivalen. Hvis du ikke ønsker at blive fotograferet, mens du er frivillig på Glostrup Festival, skal du fortælle det til frivilligkoordinator Lotte, når I aftaler din arbejdsopgave.

Hvordan kan jeg sprede det gode budskab?
Vi er repræsenteret på de sociale medier her:
Facebook-begivenhed Parkkoncerter 2021 (ikke oprettet endnu)
Instagram glostrupfestival #mitglostrup  #glostrupfestival
YouTubekanal  Kultur Glostrup
Snapchat @GlostrupFest

Hvem er I egentlig?
Glostrup Festival arrangeres af Team Kultur og Idræt i Glostrup Kommune.

Hvorfor skal jeg blive frivillig på Glostrup Festival?
Uha, der er mange grunde. Først og fremmest fordi vi har det megasjovt. Der er fuld knald på fællesskab og netværk ledsaget af fed musik, liv og aktivitet.

Henover året i planlægningsfasen kan du arbejde sammen med Frivilligkoordinatoren om sjove opgaver – fx markedsføring, uddeling af flyers og andet materiale og meget andet. Hvis du ønsker det, kan du få en udtalelse til dit cv.

Jeg vil gerne meget mere!
Kontakt frivilligkoordinator Lotte, lotte.olsen@glostrup.dk og få en snak om, hvordan du kan få en opgave, der ligger lidt ud over en enkeltstående opgave på selve festivalen.

Vi ses