Thomas Buttenschøn

Skal du nå at synge med på:
Du er smukkere end smuk, og du ved det godt …, eller
Det er mandag, det er min dag, godt nok en vinterdag …
… så er det nu, du har chancen for at opleve Thomas Buttenschøn spille og synge live til Glostrup Parkkoncert

Søndag den 29. august, kl. 15.00 i Solvangsparken,
Der er adgang til pladsen fra kl. 14.30.

Køb din billet her og vær sikker på at komme med til denne fantastiske koncert, hvor Thomas, gennem sine hverdagsfortællinger, sjove anekdoter og fantastiske musik, tager dig med på en rejse, hvor du får mulighed for både at grine og græde. Alt er ok.

Fra Thomas var 6 år, har han interesseret sig for musik, og det er blevet til rigtig mange sange fra hans hånd i årenes løb. Både som vred samfundsrevser, men også som ubekymret popsanger og deltager i Dansk Melodi Grand Prix. Thomas er nemlig vokset op med Melodi Grand Prix, og som 15-årig havde han et cover-band, som sang heavy metal-udgaver af Grand Prix sangene, bl.a. Smuk som et stjerneskud. Hvad si’r du så?

I 2021 deltog han selv i Dansk Melodi Grand Prix sammen med Chief1 med sangen ”Højt over skyerne”, men det var lige før, det ikke var blevet til noget. Thomas troede nemlig, det var telefonfis, og var lige ved at smide røret på, da han blev ringet op.

Så skal du nå at opleve forfatteren, sangeren og sangskriveren, Thomas Buttenschøn, der også er kendt på TV fra bl.a. Toppen af Poppen, Kender du Typen og senest Syng min sang; og som også har sunget fødselsdagssang for dronningen, så skal du skynde dig at købe din billet, inden der bliver udsolgt. Køb billet nu.

Se alle artisterne, der optræder til Glostrup Parkkoncerter.